Dokumenti

Zivsaimnieciskās ekspluatācijas noteikumi Pakuļu ūdenskrātuvei

Zf Smk Logo

Pakuļu ūdenskrātuve atrodas Saldus novada Zirņu pagastā un Lutriņu pagastā. Tā ietilpst Ventas upju baseina apgabalā (LVĢMC klasifikācija). Ūdenskrātuves platība ir 172,4 ha, vidējais dziļums ir 2,4 metri, maksimālais dziļums ir 6,1 metri (Latvijas vides aģentūras 1972.gada dati).

Saskaņā ar Civillikuma 1102.pantu Pakuļu ūdenskrātuve pieder privātiem ūdeņiem (ūdenstilpes īpašnieks – pašvaldība). Zvejas tiesības ūdenskrātuvē pieder ūdeņu īpašniekam un tiek izmantotas saskaņā ar spēkā esošajiem normatīvajiem aktiem.

Saskaņā ar Aizsargjoslu likumā noteikto Pakuļu ūdenskrātuves aizsargjoslas platums ir ne mazāk kā 300 metru. Saskaņā ar Zvejniecības likuma 9.pantu ap ūdenskrātuvi ir noteikta 4 metrus plata tauvas josla, ko zvejnieki un makšķernieki drīkst izmantot, pārvietojoties gar ūdenstilpes krastu.

Saite uz Pārresoru koordinācijas centra datu bāzi

Atpakaļ

Lūdzu atjauniniet savu pārlūkprogrammu

Jūsu Tīmekļa pārlūks nespēj pilnvērtīgi attēlot šo lapu, jo šī lapa ir būvēta balstoties uz moderniem Tīmekļa standartiem. Lai apskatītu šo lapu, aicinām Jūs izvēlēties kādu no modernajiem Tīmekļa pārlūkiem, kas pieejami zemāk.

Bezmaksas pārlūkprogrammas - visas pārlūkprogrammas nodrošina vienādas pamatfunkcijas un ir viegli lietojamas. Izvēlieties, kuru pārlūkprogrammu vēlaties lejupielādēt: