Projekti

Project Featured Image

Laivu ielaišanas vietas izveide Saldus ezera piekrastes teritorijā, publisko ūdeņu pieejamības nodrošināšanai

Projekta Nr.
Reģistrācijas Nr. 1-08/417/2018, Līguma Nr. 1-20/24
Iesniedzējs
Saldus novada pašvaldība
Partneri

Nav

Projekta statuss
Īstenots
Kontaktpersona

Baiba Mūsiņa, projektu vadītāja
e-pasts baiba.musina@saldus.lv

Mērķi un uzdevumi

Īstermiņa: izveidot publiski pieejamu, drošu laivu ielaišanas vietu Saldus ezerā, apzaļumot un labiekārtot pieguļošo teritoriju.
Ilgtermiņa: pilnveidot un attīstīt atpūtas zonu un infrastruktūru Saldus ezera malā atbilstoši universālā dizaina principiem, veidojot to par vietējas un reģionālas nozīmes tūrisma objektu un aktīvās atpūtas vietu, nodrošināt publisko ūdeņu vides pieejamību, drošību, kā arī antropogēnās slodzes mazināšanu.

Finansējums

LVAF finansējums – 50 000 euro, (69,93% no kopējām izmaksām);
Pašvaldības finansējums – 21 500 euro, (30,07% no kopējām izmaksām).

Galvenās aktivitātes

Projekta ietvaros plānots paplašināt Saldus ezera apsaimniekošanas zonu, radot kvalitatīvu rekreācijas vietu saldeniekiem un pilsētas viesiem. Projektā paredzēts izveidot laivu ielaišanas vietu Saldus ezerā- nopļaut ūdensaugus, nostiprināt krastus, uzstādīt soliņus, atkritumu urnas, informācijas stendu, izveidot tiltiņu pāri gravai.

Papildus informācija

Īstenošanas laiks:
No 2019. gada 1. marta līdz 2020. gada 15. maijam

Atpakaļ

Lūdzu atjauniniet savu pārlūkprogrammu

Jūsu Tīmekļa pārlūks nespēj pilnvērtīgi attēlot šo lapu, jo šī lapa ir būvēta balstoties uz moderniem Tīmekļa standartiem. Lai apskatītu šo lapu, aicinām Jūs izvēlēties kādu no modernajiem Tīmekļa pārlūkiem, kas pieejami zemāk.

Bezmaksas pārlūkprogrammas - visas pārlūkprogrammas nodrošina vienādas pamatfunkcijas un ir viegli lietojamas. Izvēlieties, kuru pārlūkprogrammu vēlaties lejupielādēt: